söndag 16 juni 2013

Double trouble - till månadstävlingen

Halva juni har nu gått och vi har fått in flera fina bidrag till tävlingen. Här kommer lite inspiration från mig. Jag har tolkat skissen väldigt "rakt av" men det är upp till var och en hur man vill göra!
LOn är fotad innan jag skrivit något, jag kämpar med texten som ska till. Ibland är det så, att det tar emot och då brukar jag vänta lite och så kanske det kommer senare. Eller så lämnar jag den utan, det går ju också bra.

 
 
 
Pappren kommer från Heidi Swapp och Webster's Pages. Stjärnorna är Pink Paislees. De är härligt guldiga, och guldtrenden verkar hänga med ett tag till i scrapsvängen. Men silver är på frammarsch (kom ihåg var du läste det först :-).
 
Hoppas du som inte skickat ett bidrag till tävlingen fått lite mer inspiration, du har till 30/6 klockan 23:59 att lämna in. Alla detaljer om tävlingen hittar du i inlägget Månadstävling - juni. Happy scrapping!
 


lördag 1 juni 2013

Månadstävling - JUNI

I dag är det den 1 juni och snart har halva året gått av 2013. Här på västkusten skiner solen och temperaturen håller sig kring 25 grader. Underbart! I dag startar vi en ny rolig sak här i bloggen - en månadstävling! Trevlig vinst från butiken till den som vinner.

Junis månadstävling går ut på att tolka följande skiss:


Du har hela juni på dig att tolka skissen, vi vill ha tillgång till ditt bidrag senast den 30/6 klockan 23:59. Layout eller kort det är upp till dig. Lägg upp ditt bidrag i din blogg och länka till den i en kommentar till det här blogginlägget. Har du ingen blogg kan du skicka ditt bidrag till mig på mailadress:miasockergryn69@gmail.com.

För att få lite inspiration med er på vägen har jag tolkat skissen och jag gjorde en layout:


Material: Papper: Cardstock, Webster Pages, Heidi Swapp. Dekorationer: AlfabetKraft Bags, Mist, Phrase stamp, Roller Date stamp, Stjärnor.

Beatrice valde att göra ett kort:


Material: Papper: Dear Lizzy, Crate Paper, Echo Park. Dekorationer: Alfabet, Stjärnor och stämpel.

Vi ser fram emot alla er fina tolkningar!!
Ha en underbar fortsättning på helgen!
/Marie